AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kaftan görmek

Kahve falında kırmızı kaftan görmek

Kahve falında kırmızı kaftan görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zahmete ve çileye düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kaftan gördüyseniz:

  • Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kaftan giymek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kaftan görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulur.

Kahve falında mor kaftan giymek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında padişah kaftanı görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaftan giymek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bordo kaftan görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir