AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo gül görmek

Kahve falında bordo gül görmek

Kahve falında bordo gül görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında bordo gül gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında bordo gül görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo çiçek görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo araba sürmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine yorulur.

Kahve falında bordo pantolon görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo kumaş görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo yazma görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kişinin güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bordo araba görmek kafa dağıtacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bordo kadife görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir