AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo kadife görmek

Kahve falında bordo kadife görmek

Kahve falında bordo kadife görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo kadife gördüyseniz:

  • Maddi gerekçeli gerilimlerden ya da ilişkiler nedeniyle kaçırılan ufak nüansların neden olabileceği maddi zararlardan uzak durmakta fayda var.

Kahve falında bordo kadife görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kadife çanta görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadife giymek ekmeğinin çoğalacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir