AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo yazma görmek

Kahve falında bordo yazma görmek

Kahve falında bordo yazma görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, insanlara yol göstereceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo yazma gördüyseniz:

  • Bazı konuların gereğinden fazla üzerine gitmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bordo yazma görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında bordo halı görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında bordo renkli yatak örtüsü görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Kahve falında bordo gelinlik giymek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo yilan görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında bordo araba sürmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo renk araba almak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo otomobil görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir