AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo gömlek görmek

Kahve falında bordo gömlek görmek

Kahve falında bordo gömlek görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, boş yere korku duyulacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo gömlek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında bordo gömlek giymek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk gömlek görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo gömlek görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında bordo kumaş görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret eder.

Kahve falında bordo gül görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo tuvalet giymek kimseden korkmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bordo kıyafet görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine inanılır.

Kahve falında bordo hırka görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir