AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo gelinlik görmek

Kahve falında bordo gelinlik görmek

Kahve falında bordo gelinlik görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında bordo gelinlik gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Kahve falında bordo gelinlik giymek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, gelirinden yana memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında bordo gelinlik görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bordo sabahlık görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında bordo pardesü giymek rahat bir hayat yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo şal görmek işinin başına geçeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo gömlek görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işarettir.

Kahve falında bordo ayakkabı almak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında bordo şapka görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir