AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo renk ev görmek

Kahve falında bordo renk ev görmek

Kahve falında bordo renk ev görmek ticaretin büyüyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk ev gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bordo renk ev görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bordo renk araba almak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine inanılır.

Kahve falında bordo renk yorgan görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Kahve falında bordo renk gömlek görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Kahve falında bordo renk kazak görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında bordo renk perde görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, adının fesada karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo renk ceket giymek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir