AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bornoz görmek

Kahve falında beyaz bornoz görmek

Kahve falında beyaz bornoz görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, güçten düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornoz gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmek etrafınızdaki değişikliklerle başa çıkmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek olmayacak hayallere kapılacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bornoz almak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bornoz giymek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bornoz görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bornoz yıkamak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz giymek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir