AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo tişört görmek

Kahve falında bordo tişört görmek

Kahve falında bordo tişört görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında bordo tişört gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında bordo tişört görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tişört görmek hedeflerine kavuşacağına, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında erkek tişörtü görmek işlerinin aksayacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalet eder.

Kahve falında sarı renk tişört görmek fikirlerinin can bulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tişört almak düşlediği evliliğin gecikeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulur.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yetim sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında tişört ters giymek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında lekeli tişört görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir