AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo bereli asker görmek

Kahve falında bordo bereli asker görmek

Kahve falında bordo bereli asker görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo bereli asker gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Kahve falında bordo bereli asker görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo bereli olmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Kahve falında bordo bereli görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, asık yüzlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında mavi bereli asker görmek hayır getirecek işlere girileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo renk araba almak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo ev görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, şen kahkahalar atacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo abiye görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işarettir.

Kahve falında bordo battaniye görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir