AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo bereli olmak

Kahve falında bordo bereli olmak

Kahve falında bordo bereli olmak hakkını savunamayacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bordo bereli olmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bordo bereli asker görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo bereli görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bordo bereli olmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bereli asker görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo arabaya binmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bordo renk perde görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bordo abiye görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bordo renk koltuk görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, bazı konularda konuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir