AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo çorap görmek

Kahve falında bordo çorap görmek

Kahve falında bordo çorap görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, iftiraya uğrayacağına, emellere ulaşılacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, müjdeli haberler alınacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo çorap gördüyseniz:

  • Uzun vadede kazançlı olabilecek yeni bir işle ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Kahve falında bordo çorap görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında bordo çanta görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bordo kazak giymek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında bordo elbise almak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Kahve falında bordo renkli perde görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo çarşaf görmek mallarının da hayırlı olacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, ün salacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir