AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu terlik görmek

Kahve falında boncuklu terlik görmek

Kahve falında boncuklu terlik görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, zaferler kazanacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine alamet eder.

Kahve falında boncuklu terlik gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında boncuklu terlik görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden boncuk almak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk yüzük görmek ömür boyu devam edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret eder.

Kahve falında boncuk kolye almak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuk kolye görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet eder.

Kahve falında inci boncuk görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında tesbih boncuk görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir