AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu takılar görmek

Kahve falında boncuklu takılar görmek

Kahve falında boncuklu takılar görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuklu takılar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boncuklu takılar görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında takı boncuk görmek sıkıntıya düşüreceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu takı görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk takı görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuktan takılar görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işarettir.

Kahve falında altın takılı gelin görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor renk takı görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında güzel takılar görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir