AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk takı görmek

Kahve falında boncuk takı görmek

Kahve falında boncuk takı görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk takı gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında boncuktan takılar görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında boncuklu takılar görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu takı görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında boncuk takı görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında takı boncuk görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takı hediye etmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans takıp çıkarmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında inci takılar görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir