AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı boncuk görmek

Kahve falında takı boncuk görmek

Kahve falında takı boncuk görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında takı boncuk gördüyseniz:

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.

Kahve falında boncuklu takı görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı boncuk görmek iyi günler yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında boncuk takı görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu takılar görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında boncuktan takılar görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli takılar görmek sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takı almak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir