AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel takılar görmek

Kahve falında güzel takılar görmek

Kahve falında güzel takılar görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, büyük zararlara uğrayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel takılar gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında güzel takılar görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü takı görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında mor renk takı görmek ev taşımaya, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalettir.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi takı görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında takı dükkanına girmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek hayattan her istediğini alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında takı görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir