AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk takı görmek

Kahve falında mor renk takı görmek

Kahve falında mor renk takı görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında mor renk takı gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

Kahve falında mor renk takı görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor takı görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Kahve falında renkli takı görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk takı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk araba görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve pembe renk görmek yaşamının da düzene gireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor renkli elbise görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk etek görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir