AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuktan takılar görmek

Kahve falında boncuktan takılar görmek

Kahve falında boncuktan takılar görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sağlığının da bozulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında boncuktan takılar gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında takı boncuk görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu takı görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında boncuk takı görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu takılar görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuktan takılar görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında takı sandığı görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı takılar görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takı mağazası görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir