AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken kan görmek

Kahve falında abdest alırken kan görmek

Kahve falında abdest alırken kan görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında abdest alırken kan gördüyseniz:

  • Basit bir telefon, elektirik yada su faturası, gibi evraklardaki yanlışlıklar da başınıza iş açabilir.

Kahve falında abdest alırken kan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken uyanmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak sıkıntıya düşüreceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında abdest almayı öğrenmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken korkmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, günahkâr olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir