Kahve falında boncuk yemek

Kahve falında boncuk yemek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hükmünün geçmeyeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk yemek gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında boncuk yemek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yuva kuracağına rivayet eder.

Kahve falında boncuk kolye yapmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik takmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında boncuk pul görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine boncuk vermek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir