AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk kusmak

Kahve falında boncuk kusmak

Kahve falında boncuk kusmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, deneyim kazanacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk kusmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında boncuk kusmak fakirlikten kurtulmaya, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk almak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında boncuklu kolye takmak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi boncuk toplamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında boncuk almak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işarettir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz boncuk görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir