AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bölük asker görmek

Kahve falında bir bölük asker görmek

Kahve falında bir bölük asker görmek programların ve projelerin tutmayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bölük asker gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında bir bölük asker görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bölük komutanını görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bölük ekmek görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine inanılır.

Kahve falında asker türküsü söylemek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında asker paltosu giymek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi asker görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında askerlerle namaz kılmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir