AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan komutan görmek

Kahve falında bayan komutan görmek

Kahve falında bayan komutan görmek dertlerinin günden güne artacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, güzel huylarının değişeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan komutan gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında bayan komutan görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tugay komutanı görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini komutan olarak görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komutan görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuvvet komutanı görmek kem gözlere gelineceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında komutana sarılmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz komutanı görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında komutana selam vermek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir