AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yiyecek görmek

Kahve falında bol yiyecek görmek

Kahve falında bol yiyecek görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında bol yiyecek gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Kahve falında bolca yiyecek görmek muradın olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol yiyecek görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında buzdolabından yiyecek almak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, iyi halin geleceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek içecek görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde yiyecek görmek istediği projeleri yapamayacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe yiyecek vermek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek ve içecek görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yiyecek istemek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir