AnaSayfa / Genel / Kahve falında birçok yiyecek görmek

Kahve falında birçok yiyecek görmek

Kahve falında birçok yiyecek görmek kötü durumlara düşeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birçok yiyecek gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında birçok yiyecek görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yiyecekte kıl görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış yiyecek görmek huzurunun da yerine geleceğine, refah içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yiyecek paylaşmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında küflenmiş yiyecek görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buzdolabına yiyecek koymak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yiyecek aramak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yiyeceklerde kurt görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir