AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca yılan görmek

Kahve falında bolca yılan görmek

Kahve falında bolca yılan görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, mali krize gireceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sıkıntıların artacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca yılan gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Kahve falında bolca yılan görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında bol etek giymek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise giymek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında bol bol para görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında bol sebze görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bol ve berrak su görmek insanların takdirini kazanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  alamet eder.

Kahve falında bol yüzük taktığını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol ekmek görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir