AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol sebze görmek

Kahve falında bol sebze görmek

Kahve falında bol sebze görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bol sebze gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bol sebze görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında bol tatlı yemek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında bol bol su görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bol elma görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalettir.

Kahve falında bol peynir görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol yumurta görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir