AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yağmur görmek

Kahve falında bol yağmur görmek

Kahve falında bol yağmur görmek onurlu bir hayat süreceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ilerleyemeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bol yağmur gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında bol yağmur yağdığını görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol yağmur görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca arı görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Kahve falında bol anahtar görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah bol elbise giymek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bol ekmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir