AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bol miktarda kağıt para gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında bol miktarda para görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol miktarda para almak huzurlu bir insan olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü miktarda kağıt para görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok miktarda kağıt para görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında bol miktarda altın görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulur.

Kahve falında bol miktarda et görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında bol miktarda su görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir