AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ekmek

Kahve falında bol ekmek

Kahve falında bol ekmek evi yoksa ev alacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, şifa edineceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, verdiği sözleri tutacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol ekmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında bol bol ekmek görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında bol ekmek görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bol ekmek yemek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bolca ekmek görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bol ekmek bereket ve zenginlik olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol etek giymek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kafasının boşalacağına inanılır.

Kahve falında bol paçalı pantolon görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulur.

Kahve falında bol odalı ev görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir