AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol anahtar görmek

Kahve falında bol anahtar görmek

Kahve falında bol anahtar görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hakkını alacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında bol anahtar gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında bol anahtar görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bolca anahtar görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bolca arı görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet eder.

Kahve falında bol para kazanmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Kahve falında bol balık görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bol alyans takmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan bol su görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bol akan su görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, duygularını açığa vuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir