AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek bedeninin de iyileşeceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak acılarını dindireceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek bereketli işler yapacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şerbet görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şerbet içmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şerbetli tatlı yediğini görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir