AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı şerbeti yemek

Kahve falında tatlı şerbeti yemek

Kahve falında tatlı şerbeti yemek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya başka birisi sizi ani kararlar almak zorunda bırakabilir.

Kahve falında şerbetli tatlı yemek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şerbetli tatlı yemek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbeti yemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, kazancın devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında tatlı şerbeti kaynatmak hayırlı ve güzel olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı şerbet içmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlıya şerbet dökmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı şerbet görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir