AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol elma görmek

Kahve falında bol elma görmek

Kahve falında bol elma görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bol elma gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında bol elma görmek özel hayatının renkleneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde bol balık görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bol yumurta görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol etek giymek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, onlar için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında bol buğday görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bol yiyecek görmek kendi işine sahip olacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bolca su görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir