AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol peynir görmek

Kahve falında bol peynir görmek

Kahve falında bol peynir görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, rahat ettirecek bir işe girileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında bol peynir gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında bol peynir görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına inanılır.

Kahve falında bol meyve görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, amacına nail olacağına inanılır.

Kahve falında bolca yumurta görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bol şekerli çay görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek mutsuz ve üzgün olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bolca anahtar görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, destek göreceğine inanılır.

Kahve falında bol bol meyve görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir