AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol miktarda et görmek

Kahve falında bol miktarda et görmek

Kahve falında bol miktarda et görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol miktarda et gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bol miktarda et görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol miktarda para görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında bol miktarda su görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda para almak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bol miktarda altın görmek gözden düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında para miktarı görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında çok miktarda kağıt para görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir