AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi miktar para görmek

Kahve falında bi miktar para görmek

Kahve falında bi miktar para görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bi miktar para gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında büyük miktarda para almak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında belli miktarda para görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir miktar para görmek girilen yolda zarar edileceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında para miktarı söylemek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük miktarda para görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında paranın miktarını görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iyi haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir