AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca et görmek

Kahve falında bolca et görmek

Kahve falında bolca et görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca et gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Kahve falında bol etli yemek görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bol et yemek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol miktarda et görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bol et görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bolca et görmek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında bol altın görmek işe giren herkesin kalkınacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bolca altın görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Kahve falında bol kar görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayal kırıklığına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir