AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokun içine düşmek

Kahve falında bokun içine düşmek

Kahve falında bokun içine düşmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bokun içine düşmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında boklu dereye düşmek büyük tartışmaların yapılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek bokuna düşmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sıkılacağı bir haber almaya rivayet eder.

Kahve falında denize düşmek boğulmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında hayvan bokuna düşmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında boka düşmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boklu suya düşmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında bokun içine düşmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir