AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu suya düşmek

Kahve falında boklu suya düşmek

Kahve falında boklu suya düşmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında boklu suya düşmek gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu suya düşmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, her daim Allah yolunda olacağına alamet eder.

Kahve falında boklu dereye düşmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında inek bokuna düşmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize düşmek boğulmak üzüleceğine ve hastalanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bokun içine düşmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan bokuna düşmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında boka düşmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir