AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşmek ve boğulmak

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında boklu suya düşmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bokuna düşmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bokun içine düşmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek bokuna düşmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boklu dereye düşmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boka düşmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında denize düşmek boğulmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir