AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek bokuna düşmek

Kahve falında inek bokuna düşmek

Kahve falında inek bokuna düşmek kendi işinin sahibi olunacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, ilişkilerin noktalanacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek bokuna düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında inek bokuna düşmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında inek boku ellemek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında inek boku görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ineğin bokunu görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında inek boku temizlemek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, imkânsızı başaracağına alamet eder.

Kahve falında inek bokuna gömülmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan inek görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir