AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka düşmek

Kahve falında boka düşmek

Kahve falında boka düşmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hayır işleri yapacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boka düşmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında hayvan bokuna düşmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Kahve falında boklu dereye düşmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boka düşmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında denize düşmek boğulmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında inek bokuna düşmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında boklu suya düşmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına delalettir.

Kahve falında bokun içine düşmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında suya düşmek ve boğulmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir