AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu çamaşır yıkamak

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rakipsiz hale geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar aslında hiç açılmaması gereken başlıkların ortaya dökülmesi anlamına gelse de, olayları görmezden gelmek de, bir o kadar zor olabilir.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında boklu çamaşır görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında boklu iç çamaşırı görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sıkıntıların çözüm bulacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin çamaşırını yıkamak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda çamaşır yıkamak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir