AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda batmak

Kahve falında karda batmak

Kahve falında karda batmak sevap işleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında karda batmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında karda batmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine yorulur.

Kahve falında suyun dibine batmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bala batmak yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında batağa batmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalettir.

Kahve falında bataklığa batmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kirli suya batmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında insan pisliğine batmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada çamura batmak makbul olan mallara kavuşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir