Kahve falında böğürtlen yedirmek

Kahve falında böğürtlen yedirmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, bir ortaklık kurulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında böğürtlen yedirmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında böğürtlen yediğini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında böğürtlen yedirmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında böğürtlen yemek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil böğürtlen görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden böğürtlen almak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir