AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Ormanı yakmaktansa daha uzlaşmacı veya sakin bir tavırla olaylara yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında böğürtlen ağacı görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak dualarına karşılık alacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek haksızlıklara uğranılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına işaret eder.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında böğürtlenli pasta yemek huzurun bozulacağına, rakiplerin üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı böğürtlen yemek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir