AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen yemek

Kahve falında böğürtlen yemek

Kahve falında böğürtlen yemek kasasının ağırlaşacağına, başarı ve zafer kazanacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında böğürtlen yemek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından böğürtlen yemek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında böğürtlen yemek görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan böğürtlen yemek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında böğürtlen toplayıp yemek günahkar olacağı işlere gireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine inanılır.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında böğürtlen yemek yakında başlayacak aşk macerasına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir