AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah böğürtlen toplamak

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yolunda gideceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Kahve falında siyah böğürtlen toplamak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında böğürtlen toplamak yemek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine delalettir.

Kahve falında böğürtlen topladığını görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına inanılır.

Kahve falında siyah böğürtlen görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen toplayıp yemek tüm parasını kaybedeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek gelirinin garanti olacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir